CELEBREM LA NOSTRA ASSEMBLEA ANUAL

Tarragona, 19-05-2023 12:37:39
El passat diumenge 14 de maig vam celebrar, a la Masia gastronòmica Lo Racó de Mig Camí de Tortosa, la nostra Assemblea anual de socis.
Estructurada com sempre en dues parts, durant la primera, adreçada únicament a agremiats, es van poder aprovar per unanimitat l'exercici 2022 i el pressupost d'enguany i, de la mà del vicepresident, en Sergi Sarlé, es va fer un repàs als temes de més actualitat pel sector durant aquest any.
La segona part, que va comptar amb la presència d'altres representants del sector, va servir per explicar la perspectiva i objectius del Gremi per aquest any 2023. En acabar, i després d'una conferència molt interessant sobre ciberseguretat, impartida pels Mossos d'Esquadra,  es va realitzar un sorteig entre els assistents dels diferents obsequis cedits per Tabacs Electrònics, Logista, Rasta i Milo distribuciones, a qui volem agrair la seva col·laboració.
En finalitzar l'Assemblea, la vuitantena de participants van poder gaudir d'un còctel als jardins del restaurant, on van aprofitar visitar els estands que Zarko i Rasta van instal·lar a l'espai  amb una petita mostra desl seus productes.