CELEBRACIÓ DE LA NOSTRA ASSEMBLEA ANUAL

Tarragona, 17-04-2024 10:40:44

El passat diumenge 14 d’abril, un centenar de participants, entre agremiats i convidats, ens vam reunir a l’Hotel Mas Passamaner de la Selva del Camp per celebrar la nostra Assemblea anual de socis.

Abans de començar, la Junta directiva va rendir un sentit homenatge al nostre company Joseba Gutierrez, que ens va deixar fa unes setmanes, i es va fer entrega d’una placa a la família, tot agraint la seva dedicació al nostre Gremi.

Durant el transcurs de l’Assemblea, es van aprovar per unanimitat  l'exercici 2023 i el pressupost d'enguany, i, de la mà del president i del vicepresident, es va fer un repàs als temes de més actualitat pel sector durant aquest any i de la perspectiva i objectius del Gremi per aquest any 2024.

 

Abans de finalitzar la reunió, es va realitzar un sorteig entre els assistents de diferents obsequis cedits per Tabacs Electrònics SLU i Logista, a qui volem agrair la seva col·laboració.

 

Per posar punt final a la trobada, vam poder adelitar-nos d'un dinar als jardins del restaurant, on vam poder gaudir també d’un tast de vins a càrrec del Celler Clos Galena i d’una cava de cigars a càrrec de Dídac Alcalà, de Cigar Family Spain.

 

L’Assemblea General esdevé, a banda del moment de l’any per repassar els comptes del Gremi, un dia de retrobament amb els companys per fruir tots junts d’una agradable jornada.